Menu

Tuinontwerp Groendesign
Uw partner voor exclusieve tuinarchitectuur

U wil graag een tuin waarin u kan genieten of waarin uw kinderen uren kunnen buitenspelen? Houdt u van een moestuin, een vijver of dieren zoals konijnen of kippen in uw tuin? Wil u liever een groot terras en zo weinig mogelijk onderhoud aan uw tuin? Alvorens we een ontwerp maken van uw ideale tuin, bespreken we alle mogelijkheden.

In een kennismakend gesprek geeft u precies aan wat u wil en welke verwachtingen u heeft qua onderhoud aan uw tuin. Aan de hand van deze wensen, ontwerpen wij een tuin die volledig past bij de stijl van uw woning en haar bewoners. We bezorgen u een exclusief tuinontwerp in Gent, Antwerpen, Brussel en ver daarbuiten. 

Tuinarchitect: thuis in alle soorten tuinen

Dirk Boodts is ervaren tuinarchitect en landschapsarchitect in Steendorp, afgestudeerd aan hogeschool Gent in 2007. Met Groendesign brengt Dirk hedendaagse en creatieve ideeën samen in een persoonlijk ontwerp. Zijn kennis en vakmanschap vertaalt zich in unieke tuinontwerpen, van kleine, middelgrote tot grote tuinen, van voortuinen, tuinen met waterpartijen, villatuinen tot landschapstuinen, van klassieke tuinen tot moderne tuinen. Er bestaan zoveel verschillende soorten tuinen en elke tuin kan ook gevarieerd ingevuld worden met wildgroei, bomen, zwemvijver of siervijvers. De mogelijkheden in tuinontwerp zijn enorm.

Groendesign vertaalt uw wensen in een uniek tuinontwerp

Laat uw tuin ontwerpen door Groendesign

Uw tuin laten ontwerpen?

Wij doen het voor u!