Menu

Op zoek naar een tuinontwerper in Lokeren?
Groendesign, uw partner in exclusieve tuinen

Wat kun je van een tuinontwerper verwachten?

  1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek: in een eerste gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. We overlopen ook bepaalde aspecten van uw tuin en nemen al een eerste indruk op van uw woning en tuin.
  2. Voorstel op maat: u ontvangt een offerte op basis van ons kennismakingsgesprek. Zo krijgt u alvast een idee qua richtprijs voor het ontwerp en de realisatie van uw droomtuin.
  3. Uniek tuinontwerp: Een tuinontwerper specialiseert zich in het uitwerken van een gedetailleerd en persoonlijk ontwerp. Elk ontwerp is uniek. We leggen het ontwerp voor en bespreken het kostenplaatje.
  4. Aanleg of heraanleg van uw tuin: Eens het ontwerp goedgekeurd is, plannen we de aanleg van uw tuin in. Met alle nodige machines en materialen komen we ter plaatse en zorgen we voor een snelle, correcte aanleg van uw tuin.
  5. Onderhoud aan uw tuin: U kan kiezen om uw tuin zelf te onderhouden. Dan bezorgen we u graag enkele tips & trics. Maar u kan het onderhoud van uw tuin ook door ons laten doen, periodiek of éénmalig.

Een tuinontwerper in Lokeren nodig?

De uitvalsbasis van Groendesign mag dan wel Steendorp zijn, geen enkele tuin is te ver om de juiste zorgen te krijgen. Wij komen graag ter plaatse in Lokeren voor het bespreken, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. U wil een professioneel tuinontwerper in Lokeren?

Contacteer Groendesign voor een eerste kennismakingsgesprek

Realisaties tuinontwerp vlakbij Lokeren

Op zoek naar een tuinontwerper in Lokeren?

Voor professioneel tuinontwerp, aanleg en onderhoud maak je best een afspraak met Groendesign, tuinarchitect vlakbij Lokeren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op