Menu

Tuinarchitectuur Lokeren

Een architect schetst alle mogelijkheden van uw tuin, afgestemd op uw behoeften en uw stijl. Voor tuinarchitectuur in Lokeren doet u beroep op Groendesign. Wij ontwerpen uw tuin op professionele wijze. Ons voorstel is uniek en innovatief, zoals u dat van een tuinarchitect mag verwachten. We denken verder dan het puur noodzakelijke en kennen graag alle hoeken in uw tuin. Wanneer u werkt met een tuinarchitect kunt u rekenen op een professionele uitvoering van ontwerp, aanleg en onderhoud.

Tuinontwerp

Wil u een volledig groene tuin of tuin met vijver? Wenst u een terras of kiezelstrook in uw tuin? Heeft u al gedacht aan afsluiting? Welke type beplanting ziet u graag? Het zijn slechts enkele facetten die vorm krijgen in het tuinontwerp. Al deze aspecten worden uitvoerig besproken in een verkennend gesprek. Groendesign stelt een ontwerp volledig op maat voor.

Tuinaanleg

Heeft u een braakliggend stukje grond of een oude tuin die heraangelegd moet worden? Zowel voor nieuwe aanleg als heraanleg beschikken wij over de juiste materialen en machines om een perfecte uitvoering te garanderen. Groendesign zorgt voor de grondwerken, plaatsing en volledige aanleg van uw tuin in Lokeren.

Tuinonderhoud

U wenst zelf een onderhoudsvriendelijke tuin of wil het onderhoud graag door Groendesign laten uitvoeren? Dat kan zeker! Groendesign doet uw tuinonderhoud, periodiek of éénmalig. Wij tonen u ook graag hoe u uw tuin zelf mooi kan behouden. Een tuinarchitect kent alle kneepjes van het vak en onderhoudt uw tuin volgens de regels van de kunst.

Uw tuin in Lokeren onder handen laten nemen door een tuinarchitect? Contacteer Groendesign voor professionele tuinarchitectuur in Lokeren en omstreken.

Realisaties van tuinarchitectuur vlakbij Lokeren

Op zoek naar een tuinarchitect in Lokeren?

Voor professioneel tuinontwerp, aanleg en onderhoud maak je best een afspraak met Groendesign, tuinarchitectuur vlakbij Lokeren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op