Menu

Tuinarchitect Lokeren
Groendesign, uw partner in exclusieve tuinen

Wat verwacht u van een tuinarchitect?

  1. Een uitgepuurd ontwerp: volledig aansluitend bij uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, rekening houden met oriëntatie en lichtinval.
  2. De perfect aangelegde tuin: van grondwerken tot beplanting, het leggen van terrassen of opritten, het plaatsen van afsluiting en poorten en rekening houden voor buitenverlichting en extra troeven.
  3. Opvolging en tuinonderhoud: uw garantie voor een mooie tuin heel het jaar rond, verzorging en onderhoud van aanplanting en gazon, voorstel voor voeding of besproeiing.

Groendesign verzorgt deze 3 essentiële onderdelen van tuinarchitectuur op professionele wijze. Dirk Boodts, tuinarchitect en landschapsarchitect, creëert een unieke tuin passend bij uw woning, uw wensen én uw budget. Wil u uw tuin laten aanleggen, maar weet u niet hoe te beginnen? Bespreek het met ons! Alles begint met het uitvoerig bespreken van uw verwachtingen. Op basis van een verkennend gesprek, doen wij u vrijblijvend een voorstel voor uw tuinaanleg.

Tuinarchitect in Lokeren nodig?

Onze kennis en vakmanschap beperkt zich niet tot één regio. Wil u een tuin laten ontwerpen of aanleggen in Lokeren? Dan komt Groendesign tot bij u! Want elke tuin, ongeacht de ligging, verdient de juiste zorg voor een langdurig mooi resultaat.

Voor een professioneel tuinarchitect doet u beroep op Dirk Boodts. Hij garandeert een perfect uitgevoerd ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Contacteer Groendesign tuinarchitect

Realisaties van tuinarchitect Groendesign

Op zoek naar een tuinarchitect in Lokeren?

Voor professioneel tuinontwerp, aanleg en onderhoud maak je best een afspraak met Groendesign.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op